Supervision/coaching

Supervision/Coaching

Arbejder du med mennesker, er det umuligt ikke at blive påvirket.

Ikke mindst hvis arbejdet er rettet mod mennesker som er i krise – det kan være som pædagog, efterskolelærer, socialrådgiver – Det kan også være at du er engageret i samtaler med mennesker – måske som frivilig gennem sjælesorgssamtaler , eller som professionel gennem terapi.

Supervision hjælper både til at afsløre egne blinde vinkler i en samtale, eller i en situation, ligesom det giver et bedre personlig overblik over situationen.

Mennesker der er i krise på den ene eller anden måde, “smitter” med deres følelser, så tilhøreren kan blive symptombærer. Det sker også, at konfident og terapeut får et symptomskabende samspil, som hindrer personlig udvikling og sund grænsesætning.

Supervision er også et tilbud til grupper. Når mennesker er sammen over tid, opstår fænomenet “gruppetænkning.” Det har den konsekvens, at gruppen bliver mere optaget af at være enige, end den egentlige opgave. Det hindrer den personlige frihed i gruppen – men risiko for dannelse af fjendebilleder i de nære omgivelser.

Individuel supervision: 800,- kr. i timen.

Supervision i grupper – efter aftale.